×

Изпратете вашето запитване

×

Експертно обслужване по пътя към новия Ви дом

Единстветната страна, за чиито интереси се грижим, е тази на купувача!

Нашето предложение

Вие получавате не просто посредничество. При нас получавате пълна грижа от професионалисти при всяка стъпка в търсенето и закупуването на нов дом. Представляваме единствено Вас – купувача, и така гарантираме 100% фокус върху Вашия интерес. Ние сме до Вас през целия процес - от подбора, огледите и преговорите до решението, проверките, капарирането и прехвърлянето на имота във Ваши ръце.
Няма да Ви объркваме с пакети и видове услуги. Предлагаме една комплексна услуга, която Ви съпровожда през целия процес. Тя е насочена изцяло към Вас – купувачите на имот. Само така можем да Ви помогнем в най-бързи срокове да намерите най-подходящото жилище.
Поради различия в типовете жилища и работата, свързана с тях, предлагаме 3 различни ценови плана. Включените услуги и начинът на плащане са еднакви при всички. Единствено размерът на комисионна варира според вида на търсения имот.

Цени

Вид жилище До 70 000 EUR От 70 001 EUR
до 370 000 EUR
Над 370 000 EUR
Цена 1999 EUR 2.9% ? Връзка с нас
1 Консултация

При първоначалните срещи с вас си създаваме пълна картина за точните критерии към търсения имот.

Да Да Да
2 План

Изготвяме план за всички стъпки по намиране и покупка на новото жилище

Да Да Да
3 Персонален
брокер

Той е Вашият личен брокер и Ви съпровожда през всички фази по търсене и осъществяване на покупка. (Той ще е винаги до вас, поемайки всички ядове, с целия си опит и познания в тази сфера.)

Да Да Да
4 Подбор

Подбор на жилища, отговарящи на Вашите критерии. Получавате изчерпателен списък, тъй като имаме информация за всички предлагани в София имоти във всеки даден момент.

Да Да Да
5 Оглед

Организираме за Вас огледи в удобно време, и само на жилища по Вашите критерии.

Да Да Да
6 Анализ

Експертни съвети при затруднение в избора между различни имоти – чрез опит и експертиза Ви обръщаме внимание на особености в местоположение, строителство и други характеристики на имота.

Да Да Да
7 Преговори

Почти няма сделка без преговори! Вие търсите оптимална цена и условия за избрания имот, ние ви помагаме да ги получите. Агентите ни са перфектно подготвени за този ключов момент.

Да Да Да
8 Проверка

Преди окончателното плащане и прехвърляне, е нужна пълна юридическа документална проверка. И тук поемаме нещата в свои ръце, за да сте изцяло спокойни!

Да Да Да
9 Договори

Изготвянето и сключването на договорите (предварителен и окончателен) са критични стъпки. Ние се грижим те да са изрядни и да покриват Вашите условия.

Да Да Да
10 Покупка

Прехвърлянето – макар и да звучи лесно - е последната и най-важна стъпка. Ние ви помагаме всичко да мине гладко, за да получите бързо и безпроблемно ключовете на новия си имот.

Да Да Да

Нашите клиенти за нас

Ако трябва да изкажа в няколко думи преимуществото да се използва брокерската услуга на HomeAgent, то те биха били „коректност, лоялност, точност“. Благодарение на опита на Антон Илиев, успях да осъществя изключително добра сделка, която напълно отговаряше на моите желания и критерии.

Още от самото начало ми направи впечатление вниманието към това какво търся аз като купувач.

След анализ на пазара и обсъждане на моите критерии, си поставихме ясни цели и не само аз бях наясно с критериите си, а и HomeAgent винаги се стараеха максимално да намерят информация от продаващите, за да проверят дали обявите и апартаментите зад тях удовлетворяват моите изисквания.

Изключително съм доволна, защото хората от екипа, не само ме водеха по огледи, а ми показваха апартаменти, които си заслужава да видя, помогнаха ми да осъществя най-добрата сделка и не спирам да ги препоръчвам на мои приятели!

Боряна Й.

Преди да ползвам услугите на Хоум Ейджънт губех тонове време. За да стигна до 3-4 огледа губех по цял ден уговорки и уточнения по телефона.

В един момент разбрах, че въпреки, че си губя времето да звъня по обяви, които половината са продадени ще трябва да платя и 3% комисион на брокера, който предлага имота, когато тръгна да го купувам.
Хоум Ейджънт ме отмениха в това супер дразнещо занимание да чакам да ми върнат обаждане по 4-5 часа, а всъщност тези 3% така или иначе щях да ги платя на другата агенция.

Останах доволен от цялостно обслужване и ще ги препоръвам на всички, които искат да си купят имот в София.

Лъчезар Станков

Свържете се с Home Agent

Нашите агенти ще Ви помогнат бързо и сигурно
да се сдобиете с най-подходящото за Вас жилище